biologisch Vegan

Ons verhaal

Natuurlijk in balans

Vroeger was de natuur de belangrijkste bron voor onze gezondheid. We haalden er voedsel, kruiden en medicijnen vandaan. Een veelgebruikt element uit die tijd was de paddenstoel. Nog steeds zijn ze essentieel volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ook de wetenschap begint zich steeds meer te buigen over de adaptogene werking van paddenstoelen. 

Dankzij de opgedane kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en de moderne technologie hebben wij unieke paddenstoelsupplementen gecreëerd. Supplementen waarbij puur, onbewerkt en balans de boventoon voeren. Want natuurlijk in balans is niet altijd en voor iedereen vanzelfsprekend. Soms kun je wel wat extra hulp gebruiken.

Innerlijke balans natuur Pure Mushrooms
Traditionele Chinese Geneeskunde - Pure Mushrooms - Oerbossen China

Regelrecht uit de oerbossen van China

De kracht van onze supplementen? De paddenstoelen zelf. Verder niets. Puur, onbewerkt en rechtstreeks van de oorspronkelijke bron. De bron waar de wijsheid over paddenstoelen geboren is: de ongerepte en oeroude bossen van China. Bossen die niet zijn bewerkt of ‘geholpen’ door mensenhanden, maar waar Moeder Natuur eeuwen haar gang heeft kunnen gaan. Midden in deze bossen staan traditionele paddenstoelboerderijen. Boerderijen waar de kunst van het kweken generaties lang is doorgegeven en waar respect en geduld de belangrijkste uitgangspunten zijn. Dankzij hun kennis en inzet groeien de paddenstoelen in hun natuurlijke habitat waar ze de maximale voedingsstoffen tot zich kunnen nemen.

Wij leveren onbewerkte en pure paddenstoelsupplementen. Supplementen regelrecht uit eeuwenoude bossen van China, waar de kennis over paddenstoelen is geboren.

Authentiek en puur natuur

Voor de kweek van de paddenstoelen volgen paddenstoelboerderijen de richtlijnen van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Hierbij is de kritische succesfactor: tijd. Heel veel tijd en geduld. Tijdens de groei gebruiken wij geen chemicaliën, groeiversnellers, pesticiden of andere (synthetische) middelen die de paddenstoel op wat voor manier dan ook beïnvloedt. De paddenstoelen zijn puur natuur. Waarom is dit belangrijk? Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur. Alles uit hun omgeving nemen ze op, goede en slechte stoffen. Daarom is een schone omgeving, bodem waarop de groeien en lucht des te belangrijker. Tijdens de groei van de paddenstoel laten wij de natuur haar werk doen. Daarnaast zijn alle ingrediënten biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alleen zo krijg je die pure kracht van de paddenstoel met een maximale bio-beschikbaarheid van de werkzame stoffen.

Maitake paddenstoel Pure Mushrooms