biologisch Vegan

Acerola

Ter ondersteuning van onze paddenstoelsupplementen gebruiken wij Acerola. Elke capsule bevat naast jouw dagelijkse dosis paddenstoel én 20 mg biologische acerola.

Waarom paddenstoelen met acerola?

Acerola is een tropische vrucht die van nature voorkomt in Centraal- en Zuid-Amerika. Het zit boordevol met gezonde stoffen en vitaminen. Vooral het hoge gehalte aan vitamine C maakt deze bes bijzonder. Uit onderzoek blijkt dat wij gemiddeld toch wat weinig vitamine C binnenkrijgen. Extra kan sowieso geen kwaad van deze wateroplosbare vitamine. Vooral omdat vitamine C van onschatbare waarde is voor het functioneren van ons lichaam. Het draagt bij aan allerlei processen die ervoor zorgen dat we ons jong en vitaal voelen.

Daarom hebben wij acerola toegevoegd aan al onze paddenstoelsupplementen. Vitamine C is super gezond, het ondersteunt de paddenstoel op allerlei vlakken en helpt daarmee bij een natuurlijke balans. Een perfecte combinatie tussen acerola en het unieke voedingsprofiel van de paddenstoel.

Acerola bes - vitamine C - extra boost voor paddenstoelen

33 keer meer vitamine C dan een sinaasappel

Acerola is niet voor niets een bekende superfood. Het bevat vele waardevolle vitaminen, zoals vitamine C, caroteen (vitamine A) en vitamine B (B1, B2 en B3). Vooral het hoge gehalte aan vitamine C maakt deze bes ronduit bijzonder. Ter vergelijking: 100 gram acerola bevat maar liefst 33 keer(!) meer vitamine C dan 100 gram sinaasappel.

Daarbij heeft vitamine C allerlei belangrijke ondersteunende functies in het het lichaam, zoals:

  • Een krachtige antioxidant en helpt het bij het onschadelijk maken van de vrije radicalen.
  • Ondersteunt het de weerstand en het immuunsysteem.
  • Helpt het lichaam bij de opname van energie uit voeding.
  • Helpt bij de opname van ijzer.
  • Helpt bij de aanmaak van collageen in je lichaam, wat weer belangrijk is voor huid, haar en nagels.

Welk paddenstoelsupplement past bij jou?

Binnen ons assortiment hebben diverse krachtige paddenstoelen. Elk met een uniek profiel aan gezonde stoffen. Aan alle supplementen voegen wij 20 mg acerola toe. Ongeacht de paddenstoel. Ontdek welke paddenstoel het beste bij jou past.

Bio Chaga Pure Mushrooms paddenstoelsupplement
Bio Chill Mix Pure Mushrooms paddenstoelsupplement
Bio Cordyceps Pure Mushrooms paddenstoelsupplement
Bio Fit Mix Pure Mushrooms paddenstoelsupplement
Bio Lion's Mane Pure Mushrooms paddenstoelsupplement
Bio Reishi Pure Mushrooms paddenstoelsupplement